banner
MÜŞTERİ HİZMETLERİ
0541 217 89 41
Sepetim 0 Giriş Yap
veya üye ol
KVKK Metni

KVKK Metni

6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA KVKK AYDINLATMA METNİ 


EK-20 İNTERNET SİTESİ AYDINLATMA METNİ

 

DMN MAKİNA (“Dmn Makina” olarak adlandırılacaktır) olarak özel hayatın gizliliğine saygı duyuyor ve önem veriyoruz. Bu nedenle, sizleri 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (Bundan sonra “KVKK” olarak anılacaktır.) kapsamında kişisel verilerinizin kullanımı ve korunması ile ilgili haklarınız konusunda aydınlatma metni aracılığıyla bilgilendirmek istiyoruz.

       1. Veri Sorumlusu

Dmn Makina olarak kişisel verilerinizi, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili sair mevzuat kapsamında, veri sorumlusu sıfatı ile işlediğimizi tarafınıza bildiriyoruz.

       2. Kişisel Verilerin Hangi Amaçla İşleneceği

Kişisel verileriniz,

1-  İletişim faaliyetlerinin yürütülmesi,
2-  Sektör hakkında sizleri internet sitemiz üzerinden bilgilendirmek,
3-  Hizmet bilgilerimiz hakkında sizleri bilgilendirmek,
4-  Kurum yapı ve politikamızı sizlere tanıtmak,
5-  Agromot tarafından sunulan hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması,
6-  Ürün ve hizmetlerin satış ve satın alma süreçlerinin yürütülmesi.
 

amaçlarıyla KVKK’nın 5 (2) maddesinde belirtilen “c) Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması”, “f) İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” hukuki sebepleri dahilinde işlenecektir.

       3. İşlenen Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği

Gerekmesi veya talep edilmesi halinde, kişisel verileriniz, KVKK’nın 8 (2) (a) maddesi uyarınca ilgili kişinin açık rızası aranmaksızın, ilgili mevzuat uyarınca yasal yükümlülüklerin yerine getirebilmesi amacıyla ilgili kamu kurum ve kuruluşlarıyla; ticari faaliyetlerimizin yürütülmesi amacıyla tedarikçilerimize aktarılabilecektir.

       4. Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Kişisel verileriniz, bu metnin (b) fıkrasında belirtilen amaçların yerine getirilebilmesi için KVKK’nın 5 (2) maddesinde belirtilen hukuki sebebe dayanarak, otomatik veya otomatik olmayan yöntemlerle, ilgili kişi tarafından e-posta iletisi gönderilmesi, telefon araması ile iletişime geçilmesi ve internet sitemiz üzerinde bulunan formların doldurulması yoluyla elektronik ortamdan elde edilmektedir.

       5. KVKK’nın 11. Maddesi Kapsamındaki Haklarınız

KVKK’nın 11. maddesi kapsamında, veri sahibi olarak haklarınız bulunmakta olup bu haklarınız ile ilgili taleplerinizi İlgili Kişi Başvuru Formu’nda belirtilen bütün bilgileri doldurmak suretiyle KVKK’nın 11. maddesi ile 13. maddesinin 1. fıkrası ve Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ gereğince,

1-  "Yavuz Mah. Hükümet Cad. No: 181” adresindeki Şirketimize bizzat gelerek,
2-  info@dmnmakina.com şeklindeki kayıtlı elektronik posta (KEP) adresimiz üzerinden,
3-  Kimliğinizi tespit edebilmek ve yanlış kişilere bilgi vermemek adına yazılı olarak noter aracılığı ile veya iadeli taahhütlü mektup ile,
4-  Güvenli elektronik imza, mobil imza ya da (varsa) tarafınızca daha Şirketimize bildirilen ve sistemlerimizde kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle info@dmnmakina.com adresine elektronik posta göndererek veya gelecekte Kurul’un belirleyeceği diğer yöntemlerle iletebilirsiniz.



       6. Kişisel Verilerin Saklanma Süresi

Dmn Makina, kişisel verilerin işleme amacının ortan kalkması, Kanunlar ve ilgili sair mevzuat kapsamında belirlenen zorunlu saklama sürelerinin dolmasıyla bilirlikte kişisel verileri siler, yok eder, imha eder veya anonim hale getirir.

       7.  Değişiklik ve Güncellemeler

İş bu aydınlatma metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili sair mevzuat kapsamında hazırlanmıştır.

İlgili yasal mevzuat ve/veya Dmn Makina kişisel veri işleme amaç ve politikalarında meydana gelecek değişiklikler doğrultusunda bahse konu aydınlatma metninde gerekli değişiklikler yapılabilir.

NEDEN BİZİ TERCİH ETMELİSİNİZ ?
ÜCRETSİZ KARGO

20000.00 TL ve üzeri tüm
siparişlerinize ücretsiz kargo.

İADE & DEĞİŞİM

15 gün içerisinde iade ve değişim imkanı.

GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

SSL Sertifikası ve 3D ödeme ile güvenilir alışveriş.

MÜŞTERİ DESTEĞİ

Whatsapp ve telefon desteği ile yardım alabilirsiniz.

Dmn Çiftlik ekipmanları & Gübre Sıyırıcı

çiftlik ekipmanlarında Gübre sıyırıcılar, çiftliklerde biriken gübreleri sessiz ve yavaş bir şekilde hayvanları rahatsız etmeden periyodik olarak sıyırarak hayvanlar için sağlıklı ve temiz bir yaşam ortamı sağlayan ekipmanlardır. Özellikle otomatik çalışma zaman ayarlaması ve hareket durdurma sensörü gibi özelliklere sahip olan gübre sıyırıcılar, istenilen yerde durma özelliği ile de dikkat çekmektedir. Dmn markasının  1.1 Kw motor gücü, 2 zincirli yapı ve 13 mm kalibreli zincir kullanımı ile gübre sıyırma işlemini gerçekleştirmektedir. Ayrıca, kalibre işlemi sayesinde zincir kopması sorununu ortadan kaldırdığı belirtilmektedir.

Gübre sıyırıcılar, çeşitli ebatlarda ve özelliklerde bulunmaktadır. Bu ekipmanlar, çiftliklerde hayvanların sağlıklı bir yaşam sürmesi için önemli bir rol oynamaktadır. Ayrıca, otomatik gübre ayırma ve dağıtma makineleri de çiftliklerde kullanılan diğer ekipmanlar arasındadır.

Dmn Makina Çİftlik Ekipmanları, çeşitli çiftlik ekipmanları ve hayvancılık ekipmanları konusunda geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Bu ürünler arasında gübre sıyırıcılar, gübre pompaları, gübre karıştırıcılar, yemlik kilit sistemleri ve inek yatakları gibi ekipmanlar bulunmaktadır.

Gübre sıyırıcılar ve diğer çiftlik ekipmanları hakkında daha detaylı bilgi almak ve ihtiyacınıza uygun ekipmanları seçmek için uzmanların önerilerini ve ürün özelliklerini incelemeniz faydalı olacaktır.